Στο New York College σπούδασα International Business με εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επίσης είμαι απόφοιτος του Πρότυπου Πειραματικού Ιονιδείου Λυκείου Πειραιά. Σήμερα εργάζομαι ως οικονομικός σύμβουλος στην εταιρεία Farantouris Financial Advisors.

Οι σπουδές μου στο Τμήμα International Business μου έδωσαν τη δυνατότητα να αντιληφθώ τις τάσεις της επιχειρηματικότητας όπως αυτές διαμορφώνονται τον 21ο αιώνα. Αυτό με βοήθησε ιδιαίτερα στην αναζήτηση εργασίας αλλά και στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα την ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε πολλά projects σχετικά με ζητήματα διεθνούς επιχειρηματικότητας. Επιπλέον θα ήθελα να εκφράσω το θαυμασμό μου για τον επαγγελματισμό των καθηγητών μου και κυρίως για τον κ. Λεωνίδα Γοντζέ και τον Δρ. Ιάκωβο Αράπογλου.

Οι σπουδές στο New York College είναι μια μοναδική εμπειρία γιατί αντιλαμβάνεται κανείς την ανάγκη για διαρκή επιμόρφωση και συνειδητοποιεί την αξία της ακαδημαϊκής αριστείας.

Προτείνω στους φοιτητές να μελετάνε σκληρά, να μη διστάζουν να θέτουν ερωτήματα, να είναι επαγγελματίες και να ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διαβάσματος.